Hayalimdeki Ev Almanca > Ödev İstek

Merhaba hocalarım. Kısa ve öz şekilde Almanca “hayalimdeki ev” konseptli bir ödev yapmak istiyorum.

Cümle seviyeleri lise seviyesinde olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

Mein Traumhaus
Mein Traumhaus ist groß und modern. Es hat zwei Etagen und einen schönen Garten. Im Garten gibt es viele Blumen und einen kleinen Pool.

Das Haus hat vier Schlafzimmer, ein großes Wohnzimmer und eine moderne Küche. Das Wohnzimmer ist gemütlich mit einem Kamin und einem großen Sofa.

Im ersten Stock gibt es mein Schlafzimmer mit einem Balkon. Von dort kann ich die Natur sehen.

Mein Traumhaus steht auf dem Land, weil es dort ruhig ist. Ich möchte dort mit meiner Familie wohnen und viel Zeit im Garten verbringen.

Türkçe Çeviri:

Hayalimdeki Ev
Hayalimdeki ev büyük ve moderndir. İki katlı ve güzel bir bahçesi var. Bahçede birçok çiçek ve küçük bir havuz bulunuyor.

Evde dört yatak odası, büyük bir oturma odası ve modern bir mutfak var. Oturma odası şöminesi ve büyük bir kanepe ile çok rahat.

Birinci katta balkonlu bir yatak odam var. Oradan doğayı görebiliyorum.

Hayalimdeki ev kırsalda, çünkü orası sakin. Orada ailemle yaşamak ve bahçede çokça vakit geçirmek istiyorum.

Metin kısa, net ve lise seviyesine uygun olarak hazırlanmıştır. :blush: Umarım öğretmeninize internetten yardım aldığınızı belirtiyorsunuzdur :frowning: